• Gysy sliderkuva1

Bli medlem

Genom att bli medlem i föreningen är du med och hjälper till att stödja Gynekologiska Cancerpatienterna i Finland rf:s verksamhet så att vi kan hjälpa gynekologiska cancerpatienter och deras närstående. De intäkter vi får från medlemsavgiften kommer vi att använda bland annat till expertföreläsningar och kamratstödsträffar samt till att göra material och att utbilda våra volontärer.

Vi erbjuder våra medlemmar utbildning, stöd, råd och vi förmedlar aktuell information om gynekologisk cancer, om behandlingar och om rehabilitering. Som medlem får du information om föreningens verksamhet och du har möjlighet att delta i alla föreningens utbildningar och seminarier.

Att bli medlem går lätt genom att fylla i den elektroniska blanketten här bredvid eller genom att direkt ta kontakt med föreningen på info@gysy.fi

Våra stödmedlemmar är också viktiga för vår verksamhet.

Medlemsavgift

På medlemsblanketten här bredvid kan du välja om du är patientmedlem, stödmedlem eller företagsmedlem. Medlemsavgiften för år 2024 är:
• Patientmedlem eller närstående 15€
• Stödmedlem 40€
• Företagsmedlem 200€

När du fyllt i blanketten sänder vi dig en faktura per e-post eller vanlig post. När medlemsavgiften är betald och registrerad får du ett välkomstbrev och en medlemsgåva i form av ett medvetenhetsband, dvs. ett lila band som symboliserar gynekologisk cancer.

Yhteystietojen käsittely

Emme luovuta tai myy jäsenrekisterin tietoja ulkopuolisille. Tiedot tulevat vain Suomen Gynekologiset Syöpäpotilaat ry:n käyttöön. Uudet jäsenet liitämme sähköpostilistalle. Lisäksi jäsenmaksulasku sekä vuosikokouskutsut lähetetään sähköpostitse jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa. Muille ne postitetaan tavallisena kirjelähetyksenä.

Lue tietosuojaseloste

Kontakta oss

1 + 4 = ?

OBS! När du har sänt det ifyllda formuläret, skickar vi via e-post eller brev en faktura så att du kan betala medlemsavgiften. Om du inte har fått ett mejl från oss, var noga med att kolla din skräppostmapp.