• Gysy sliderkuva

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittymällä olet mukana tukemassa Suomen Gynekologiset Syöpäpotilaat ry:n toimintaa gynekologisten syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Jäsenmaksuista kertyviä tuloja käytetään muun muassa asiantuntijaluentojen ja vertaistukitapaamisten järjestämiseen ympäri Suomea, materiaalien tuottamiseen ja päivittämiseen sekä vapaaehtoisten kouluttamiseen.

Tarjoamme jäsenillemme koulutusta, tukea ja neuvontaa sekä välitämme ajankohtaista tietoa gynekologisista syövistä, niiden hoidoista ja kuntoutuksesta. Jäsenenä saat tietoa yhdistyksemme toiminnasta ja voit osallistua kaikkiin yhdistyksen koulutuksiin ja seminaareihin.

Liittyminen käy helposti täyttämällä oheisen sähköisen liittymislomakkeen tai olemalla suoraan yhteydessä yhdistykseen info@gysy.fi

Kannatusjäsenten tuki toiminnallemme on kullanarvoista!

Jäsenmaksu

Valitse liittymislomakkeen valikosta jäsenlaji. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2024 on
• potilasjäsen tai läheinen 15 €
• kannatusjäsen 40 €
• yritysjäsen 200 €

Lähetettyäsi täyttämäsi lomakkeen toimitamme sinulle sähköpostitse tai kirjepostitse tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksun maksettuasi saat tervetulokirjeen ja liittymislahjana gynekologisten syöpäpotilaiden tietoisuusnauhan.

Yhteystietojen käsittely

Emme luovuta tai myy jäsenrekisterin tietoja ulkopuolisille. Tiedot tulevat vain Suomen Gynekologiset Syöpäpotilaat ry:n käyttöön. Uudet jäsenet liitämme sähköpostilistalle. Lisäksi jäsenmaksulasku sekä vuosikokouskutsut lähetetään sähköpostitse jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa. Muille ne postitetaan tavallisena kirjelähetyksenä.

Lue tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

0 + 4 = ?

HUOM! Kun olet lähettänyt täyttämäsi lomakkeen, toimitamme sinulle sähköpostitse tai kirjepostitse tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Jos et saanut meiltä sähköpostia, muista tarkistaa myös roskapostikansio.