• Gysy sliderkuva

Vertaistuki

Kun ihminen sairastuu syöpään, hänen ja läheisten tiedonjano on suuri. Tietoa ja tukea saa hoitavan tahon ja kirjallisuuden lisäksi kohtalotovereilta. Saman kokeneet voivat kertoa omista kokemuksistaan sairaudesta selviytymisestä tai sairauden kanssa elämisestä.

Gynekologiseen syöpään sairastuneelle on tärkeää kuulla, mitä diagnoosi tarkoittaa käytännössä ja miten se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Toisinaan saman kokenut osaa parhaiten tukea syövän kanssa elävää ja auttaa häntä jaksamaan arjessa.

Yhdistyksemme tulee jatkossa järjestämään vertaistukitoimintaa gynekologiseen syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kun vertaistukitoiminta käynnistyy, tiedotamme siitä tällä sivulla.

Gysy Vertaistuki

Gysy:n vertaistukiryhmät Facebookissa

Vertaistukiryhmä munasarjasyöpää sairastaville ja sairastaneille

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi munasarjasyöpää sairastaville ja sairastaneille. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä kohtusyöpää sairastaville ja sairastaneille

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi kohtusyöpää sairastaville ja sairastaneille. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä pitkäaikaista gynekologista syöpää sairastaville

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi uusiutunutta tai kroonista gynekologista syöpää sairastaville. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä kohdunkaulasyöpää sairastaville ja sairastaneille

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi kohdunkaulasyöpää sairastaville ja sairastaneille. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä nuorille aikuisille gynekologista syöpää sairastaville

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi alle 40-vuotiaille gynekologisille syöpäpotilaille. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä lapsettomille gynekologista syöpää sairastaville

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi gynekologisen syövän aiheuttaman lapsettomuuden kohdanneille. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä harvinaista gynekologista syöpää sairastaville

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi harvinaisille gynekologisille syöpää sairastaville. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään ainoastaan henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >

Vertaistukiryhmä ruotsinkielisille gynekologisille syöpäpotilaille

Ryhmä on tarkoitettu keskustelualustaksi ruotsinkielisille gynekologisille syöpäpotilaille. Löydät ryhmän Facebookista hakemalla ryhmän nimellä. HUOM! Hyväksymme ryhmään vain henkilöt, jotka ovat vastanneet kaikkiin liittymispyynnön yhteydessä esitettyihin kysymyksiin. Ryhmän keskustelukieli on ruotsi. Tervetuloa keskustelemaan!

Facebook ryhmään tästä >