• Gysy sliderkuva1

Kamratstöd

När en människa insjuknar i cancer vill både den insjuknade och familjen söka efter information. Kunskap och stöd får man från sjukvården och litteratur men även från andra som varit i samma situation. De som gått igenom samma som en själv kan berätta om sina egna erfarenheter av sjukdomen och hur det är att leva med cancer.

För en kvinna som fått gynekologisk cancer är det ofta viktigt att höra vad diagnosen innebär i praktiken och hur den påverkar vardagen. Ibland kan en person med motsvarande erfarenheter av sjukdomen erbjuda det bästa stödet och hjälpa med att orka i vardagen.

I framtiden kommer vår förening att ordna kamratstöd till gynekologiska cancerpatienter och deras närstående. Vi informerar på denna sida om när kamratstödet påbörjas.

Gysy:s kamratstödgrupper på Facebook

Kamratstödsgrupp för patienter med äggstockscancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för patienter med äggstockscancer. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för patienter med livmodercancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för patienter med livmodercancer. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för svenskspråkiga gynekologiska cancerpatienter

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för svenskspråkiga gynekologiska cancerpatienter. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med ansökan om medlemskap. I gruppen diskuterar vi på svenska. Välkommen med!

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för patienter med livmoderhalscancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för patienter med livmoderhalscancer. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för patienter med kronisk gynekologisk cancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för patienter med återkommande eller kronisk gynekologisk cancer. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för unga vuxna med gynekologisk cancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för gynekologiska cancerpatienter under 40 år. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för patienter med sällsynt gynekologisk cancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för patienter med sällsynta typer av gynekologisk cancer. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >

Kamratstödsgrupp för gynekologiska cancerpatienter som är barnlösa på grund av gynekologisk cancer

Gruppen är avsedd som ett diskussionsforum för dem som har upplevt infertilitet orsakad av gynekologisk cancer och inte har eller inte kan få barn. Du hittar gruppen på Facebook genom att söka på gruppens namn. NOTERA! Vi accepterar endast personer som har svarat på alla frågor som ställts i samband med deras ansökan om medlemskap. Välkommen med! Gruppen är på finska.

Facebook grupp > >